Boss Pro-Kartings virtuelle realitetsarena som skal åpnes i Brook Park (bilder) (2024)

BROOK PARK, Ohio - Mange virksomheter prøvde en rekke måter å takle begrensninger brakt av coronavirus -pandemien.Folkene påBoss Pro-KartingBeslu*ttet å hente inn zombier for deg å drepe.

Innendørs karting-baneanlegg, som i fjor markerte femårsdagen, har utvidet seg med en virtuell realitetsarena.Ofte blir VR henvist til et lite rom i et underholdningssenter eller et enslig rom hjemme.Dette er litt annerledes.

"Dette er en virtuell realitetsarena, en av 10 i landet," sa medeier Brad Copley."Det er den nyeste teknologien."

Og den teknologiske opplevelsen vil bli avduket for publikum onsdag 2. mars. Byggingen startet på utvidelsen for VR -arenaen i oktober.Free-roam-området kalles "null latens" og dekker 1.512 kvadratmeter.

"Du kan komme helt alene, men det er det morsomste når du kommer med fire, fem, seks eller 20 venner og vi leder deg gjennom prosessen, omtrent som en guidet rafting -tur.Det er grunnen til at Virtual Reality Edition har vært en fin, ny ting for oss. ”

Du velger din virkelighet - å bekjempe zombier, løse et puslespill, fly i et romskipseventyr.Syv spill spenner fra familieorientert til PG-vurdert med mer forbannelse og drap.

Boss Pro-Karting’s virtual-reality arena set to open in Brook Park (photos) (1)

"Det overfører deg til en helt ny verden," sa han.

"Så mens du kjemper mot zombiene med de syv vennene dine, kan du snakke om hvem som har den høyre flanken, venstre flanke, hvem som har tilbake - du strategiserer.Stort sett ler du og har det veldig bra. ”

Folk kan se VR -brukere gjennom et vindu eller på en TV -skjerm for å se nøyaktig hva spillerne ser.I mellomtiden er spillerne Mike’s opp, med ryggsekk, hodetelefoner, briller og pistol.

"De ser hva du ser på dine virtuelle virkelighetsbriller," sa han."Når du er her ute og spiller og skyter ut i taket og skriker på noe og de ler av deg - så ser de på skjermen og ser at det er roboter som flyr til deg som prøver å drepe deg."

Som Copley sa: "Vi handler om opplevelsen."

Å tilby den erfaringen er forankret i familietiden, sa Copley.

Boss Pro-Karting’s virtual-reality arena set to open in Brook Park (photos) (2)

”Som familie vokste vi opp på racerbanen.Det var vår måte å komme sammen som familie og venner.... Vi gjorde ikke mange indianernes spill og Browns -spill som familie.I stedet satt den rundt på racerbanen. ”

Copley fortsatte å bli maskiningeniør og jobbet for MTD -produkter.Han så sitt første innendørs spor i Budapest i 2002, og "Jeg ble forelsket."

"Jeg tenkte: 'Cleveland trenger virkelig noe slikt.'"

I 2014 ble han permittert, og kusinen hans, Lee Boss, var heller ikke fornøyd med jobben sin.

"Han sa:" Hva skal vi gjøre? ", Sa Copley og svarte," "Jeg tror vi burde åpne et innendørs go-kart-spor." Vi trakt hver eneste krone vi hadde. "

De åpnet i august 2016 på grensen til Brook Park-Cleveland på et sted som pleide å være en bedriftsbutikk og maskinbutikk.De rev ned den eksisterende bygningen og startet fra bunnen av.Anlegget dekker 36 000 kvadratmeter.

Boss Pro-Karting’s virtual-reality arena set to open in Brook Park (photos) (3)

"Vi bygde denne bygningen offisielt for karting," sa Copley.

"Hvis du liker fotball eller baseball eller basketball eller annen idrett, kan du dra til 100 forskjellige steder i området og spille etter beste evne uansett om du er 8 år eller du er 80 år," sa han."Problemet med racing er at du virkelig ikke kunne gjøre det.Det vil koste deg titusenvis av dollar.Vår visjon for dette stedet er å gi en profesjonell racingopplevelse på høyt nivå for alle som vil prøve det. ”

Og de som prøver det spenner fra familier, venner og firmautflukter.I 2019, sa Copley, var 40% av virksomheten fra teambuilding bedriftsarrangementer, ofte tilpasset og med trofeer.

En full bar tilbyr alt fra Great Lakes Brewing Co. og Market Garden Brewery -øl til Cle Urban Winery's Wines.Og alle racing får et to-drikkegrense armbånd.En Breathalyzer er på stedet.

Alle kartene er elektriske med en maksimal hastighet på 40 mph.

“Jeg husker fortsatt første gang - jeg tror jeg var 11 år gammel - jeg gikk innBristol Motor Speedwayfor et NASCAR -løp (i Tennessee).... Du går under tribunen og opp til et gjerde, og akkurat som Darrell Waltrip kom med 150 mph - det rush, ”sa Copley."På en lørdagskveld er vi pakket, og folk liker å se på racing og live timing og scoring."

Boss Pro-Karting’s virtual-reality arena set to open in Brook Park (photos) (4)

Racers må se en kort grunning som forklarer karten og sporet (to punkter på hår-pin-sporet krever å bryte).Du bruker en hodesokk (som du beholder), nakkestag og hjelm.Alt du trenger er sko med lukkede tå og en følelse av eventyr.

Barn 8 til 14 kjører lettere kart i en lavere hastighet.Barn får et treningsløp, og familieløp tilbys også for en viss tidsperiode.

"Vi vil ikke sette noen rare 19-åring med deg," sa Copley."Det er bare deg og din familie."

Ti syklister er tillatt på banen, som er en femtedel av en kilometer, selv om den kan utvides utenfor når store dører åpnes i varmt vær.Og for de som aldri kjørte en bil uten servostyring, er det en god trening.Etter løpeturen mottar sjåførene en utskrift som viser de raskeste omgangene og hastighetene.

Det er ikke en billig operasjon.Vogner koster $ 16 000, og hvert VR -sett - ryggsekk, hodetelefoner, pistol, briller - kjører $ 7000.Men investeringen var verdt det, sa han.

"Covid var vanskelig," sa Copley, som sa at de fortsatte å betale folk under nedleggelsen og hadde støtte fra Peoples Bank.De la også til øksekast så snart nedleggelsen lettet.

Boss Pro-Karting’s virtual-reality arena set to open in Brook Park (photos) (5)

"Vi visste at vi ville kjempe for å komme tilbake etter Covid," sa han."Vi var alle frustrerte og trengte noe for å få ut frustrasjonen vår."

Axe-kasterende bur er for 12 år og over.De under 18 år trenger en foreldre-guardian på stedet.Området er lukket;Bare folk som er tillatt i er de som kaster.Copley sa at han mener det er den eneste som er fullstendig bur.

"Vi handler om å bringe høye adrenalinaktiviteter til grupper," sa han.

Hvis du går

Boss Pro-Kartinger på 18301 Brookpark Dr., Brook Park, rett sørvest for Interstates 480 og 71 og veldig nær Cleveland Hopkins International Airport.E -post:info@bossprokarting.com.Ring 216-938-6335.

Priser:VR koster $ 45 for 45 minutter.Bestillinger en uke i forveien oppfordres.Racing -pakker koster $ 16 til $ 22 per løp, pluss $ 6 lisensavgift.Party Racing Packages er tilgjengelige.Øksekasting er $ 15 til $ 35 avhengig av tid, deltakere og hvis racing også er kjøpt.

Timer:4-10 p.m.Mandag;kl. 10.00Tirsdag torsdag;Noon-midnatt fredag og lørdag;kl. 10.00Søndag.

jeg er påcleveland.comLivs- og kulturteam og dekk mat, øl, vin og sportsrelaterte emner.Hvis du vil se historiene mine,Her er en katalog på cleveland.com.Bill Wills of WTAM-1100 og jeg snakker mat og drikke vanligvis klokka 20.20 torsdag morgen.Twitter:@ Mbona30.

Få et hoppstart i helgen ogmelde deg påtilCleveland.comSecly "In the CLE" e -postnyhetsbrev, din essensielle guide til de beste tingene du kan gjøre i Greater Cleveland.Den kommer i innboksen din på fredag morgen - en eksklusiv oppgaveliste, med fokus på det beste av helgens moro.Restauranter, musikk, filmer, scenekunst, familiemoro og mer.Bare klikk her for å abonnere.Allecleveland.comNyhetsbrev er gratis.

Hvis du kjøper et produkt eller registrerer deg for en konto gjennom en av koblingene på nettstedet vårt, kan vi motta kompensasjon.Ved å surfe på dette nettstedet, kan vi dele informasjonen din med våre sosiale mediepartnere i samsvar med vårPersonvernregler.

Boss Pro-Kartings virtuelle realitetsarena som skal åpnes i Brook Park (bilder) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6364

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.