Hvordan planlegge det perfekte forsvarlige bryllupet for mindre enn $ 5000 i 2022 (2024)

Enkelhethandler ikke om berøvelse.Enkelhet handler om en større forståelse for ting som virkelig betyr noe. ”Du er engjennomsnittlig inntekt amerikansk statsborgersom tjener et medium på 52 000 dollar i året.Hvordan ville det å betale omtrent halvparten av det i en natt være fornuftig?Det gjør det ikke, og du trenger ikke å bryte banken for å feire et minneverdig bryllup.

Det rimelige bryllupet ditt vil ha alle elementene og nødvendighetene som alle overdådige bryllup har, men på en enkel, men elegant måte.Å planlegge et bryllup på et budsjett på $ 5000 er mer enn nok, og det handler om den beste bryllupsplanen.Denne artikkelen vil introdusere praktiske tips for å spare tusenvis av dollar og kaste en bemerkelsesverdig fest.Her er budsjettplanleggingssjekklisten din:

Krympe gjestelisten din

Suksessen med denne spesielle dagen avhenger ikke av når du vil knytte knuten, hvor mye du vil bruke, eller hvor du skal feire.Det handler bare om selskapet.Tretten, tjue eller til og med ti gjester, det spiller ingen rolle.Det som virkelig teller er hvem disse menneskene er og hvor nær de er for deg.Det er dagen din, og du er ikke tvunget til å invitere noen hvis du ikke liker deres tilstedeværelse.

Så samle dine kjæreste familiemedlemmer og mest elskede venner på en liste over 50 gjester og begynn å forberede bryllupsinvitasjonene dine.Og siden vi er i de post-covid-tidene, er dette ikke en betydelig reduksjon da gjestetellingen i gjennomsnitt var 110 gjester, basert på en undersøkelse utført avKnuten.

Design dine digitale invitasjoner

I følge forskning avStatsmann, "Global produksjon av trykk- og skrivepapirer har falt ned fra 100 tonn i 2015 til 71 tonn i 2022."Vi er i 21 -tallet, der papir er den beste boligen for støv.Faktisk er fysiske invitasjoner både dyre og gammeldags.

Trykte invitasjonerFor 50 gjester varierer fra $ 2500 til $ 4000.Sannheten er at gjestene vil kaste invitasjonene bort så snart bryllupet ditt avslu*ttes.På den annen side er en digital online invitasjon en roman og trendy idé;Det er også rimelig.Ikke bare det, men du kan gå så langt du vil med kreativitet.

Du kan sende gjester en sparedags-invitasjon eller sende en video.Mange online plattformer vil hjelpe deg med å designe kreative bryllupsinvitasjoner gratis!Videre er digitale invitasjoner miljøvennlige og vil ikke skade miljøet.

Sparer fremgang

 • Strategi: Lag en digital bryllupsinvitasjon for $ 0.
 • Besparelser: $ 2500 til $ 4000.

How To Plan The Perfect Prudent Wedding For Less Than $5000 In 2022 (1)

Kast bryllupet ditt på et nærliggende sted

Et fjernt bryllup vil være problematisk for deg og dine gjester.Noen vil kanskje be om unnskyldning, og noen kan ha vanskeligheter med å få tilgang til nettstedet ditt.Så du vil bli tvunget til å tilby en Uber for hver gjest, i tillegg til cateringfirmaet og serverne, noe som betyr flere utgifter og mer penger bortkastet.Finn et sted som er nært og praktisk for alle gjester.Sparer deretter pengene tilPlanlegg en bemerkelsesverdig bryllupsreise!

Bryt bryllupsstedene normer

Millioner av par over hele verden bestiller bryllupene sine iRimelige bryllupssteder.Det vil koste et gjennomsnitt på5000 dollar.Selv om det er en god avtale, kan det ikke være mulig i planen vår for et lavprisbryllup.Budsjettet vårt er stramt, og vi må bruke det med omhu.Du må tenke ut av boksen og vurdere noen unike ideer til bryllupsnettstedet ditt.

Barn Wedding

Hvem vil uansett ha et vanlig bryllup?Gjør deg klar til å planlegge en enestående begivenhet, og gå etter enRustikk låvebryllup.Det vil være et fjelltoppmøte hvis familien din eier en låve eller hvis noen av vennene dine gjør det.

Låven kommer ikke i en helt luksuriøs pakke.Du bør bruke litt penger på dekorasjoner, men resultatet vil være enestående, og beliggenheten din vil være helt annerledes enn noe du noen gang har vært.Denne ideen trenger noen spesielle forberedelser, men det er verdt det.Samle vennene dine for å tømme låven helt, rense den for å bli plettfrie, og det eksepsjonelle nettstedet ditt er klart til å bli dekorert.

Sparer fremgang

 • Strategi: Kast et låvebryllup ved hjelp av vennene dine for $ 0.
 • Besparelser: $ 5000

Bakgårdsfeiring

Å hedre begynnelsen på en ny epoke i livet ditt der du tilbrakte barndommen ville være en veldig intim idé.Hjemmets bakgård ville fungere som et flott bryllupssted.I tillegg vil du føle deg mer komfortabel i ditt eget nabolag.

Det er bare et spørsmål om noen rimelige utendørs bryllupsdekorasjoner, og det lille bryllupet ditt hjemme er godt å gå.Anta at du ikke vil ha snike gjester inn i hjemmet ditt for å bruke toalettet.Du kan leie et par Deluxe bærbare toaletter også.Kostnaden per enhet per dag er ikke mer enn $ 100.

Sparer fremgang

 • Strategi: Kast et bryllup i hagen og leie et par bærbare toaletter for $ 200.
 • Besparelser: 4800 dollar.

En Azure -hendelse

Leter du fremdeles etter det beste stedet å planlegge et bryllup med et lite budsjett?La bølger være vitne til "Jeg gjør", de blå fargene på både himmel og sjø vil være ditt begivenhetstema;Ha bryllupet ditt på stranden!

Et lite bryllup på strandlinjen er et billig bryllupssted.Men det er ikke %100 gratis;Det er en beskjeden tillatelse.I følgeBryllupsstedblogg, "Disse tillatelsene kan koste så lite som $ 20 eller så mye som $ 500."

Sparer fremgang

 • Strategi: Vert bryllupet ditt på stranden for 500 dollar.
 • Besparelser: 4500 dollar.

Lei stolene og bordene

Bryllupsstedet ditt er tomt i alle ovennevnte scenarier;Det inkluderer ikke bryllupsmøbler;Det er din jobb å få dem.Så la oss gjøre regnestykket hvis du er vert for 50 gjester i tillegg til deg og partneren din.Du trenger 52 stoler, men hvor mange bord?Sannheten er at bryllupsstedet ditt er stramt, og gjestene dine er få.Det er grunnen til at små eller mellomstore bord er det best egnede valget;Ti ville være flott.

I følgeBryllupstråd, "Den gjennomsnittlige startprisen for bryllupsmottakstabeller i USA er $ 8 per bord" Du kan gå så enkelt du vil på bordene som et bordskjørt vil dekke dem.Men stoler må være stilige og komfortable. Resin- eller trestoler er de ledende stilene for et lite elegant bryllup.Kostnaden er $ 2,25 til $ 5,00 hver.

Sparer fremgang

 • Strategi: Lei 52 stoler og 10 bord for $ 340.

Ta ansvar for bryllupsdesign

I følgeThumbtack, Gjennomsnittlig kostnad for bryllupsdekorasjoner er mellom $ 700 til $ 1000.Ingen kan benekte effekten av en fin og stilig dekorasjon, og det kan gjøre et kjedelig sted til et ganske imponerende.

Det er kraften i harmoniske farger, gjennomtenkte organisering og overdådige elementer.Ikke bekymre deg for det, og glem prisen som er nevnt ovenfor, fordi det er mangeDIY -dekorasjonsideerfor et bryllup med et lite budsjett.Du kan dekorere nettstedet ditt ved hjelp av sparsomme elementer som ser utsøkt ut.

How To Plan The Perfect Prudent Wedding For Less Than $5000 In 2022 (3)

Tyll og kunstige blomster

Disse to elementene er vår favoritt for et gjennomsnittlig bryllupsbudsjett, og de vil transformere nettstedet ditt hvis de er sammenkoblet.Disse lavpris DIY bryllupsdekorasjonsartikler kan brukes på bordene, stolene og til og medbuen.Hvit tyll er det beste alternativet for et lite elegant bryllup;Du trenger mange farger når det gjelder blomster.Å kombinere falske beige, rosa og hvite blomster med tyllen vil se ekstravagante ut.Tyll og blomsterdekorasjon koster mellom $ 100 og $ 150.

Sparer fremgang

 • Strategi: Dekorere nettstedet med tyll og falske blomster for $ 100- $ 150.
 • Besparelser: Fra $ 600- $ 850.

Hvete og blomster

Hvetestilker er den nye trenden de fleste bryllupsplanleggere bruker i disse dager.Det er mange utendørs hjemme bryllupsideer å applisere ved hjelp av disse to elementene.Noen hvete og blomster her og der vil gi et rustikt preg på stedet, og det ville være fantastisk for et strandbryllup.Kombiner en hvetekam med falske røde roser eller lavendel for borddekor.Inkluder litt hvete i den sparsomme brudens bukett;Det ville være et unikt preg.

Sparer fremgang

 • Strategi: Bruk hvetestilker og falske blomster for $ 100.
 • Besparelser: $ 600 til $ 900.

Belysning

Lys belysning er din hemmelige ingrediens i oppskriften på et fantastisk rimelig bryllup.I tillegg er det en avgjørende faktor som bidrar til fantastiske, minneverdige bilder."I riktig lys, til rett tid, er alt ekstraordinært."- Aaron Rose.Men hva koster "det rette lyset"?Gjennomsnittsprisen for bryllupsbelysning er mellom $ 1100 til $ 3.500, avhengig av nettstedets plass.Imidlertid, på et lite budsjett for bryllupet vårt, overstiger ikke de rette lysets kostnader 100 dollar.

Strenglys

Strenglyser den nye trenden som alle bryllupsplanleggere bruker;Det er et flott og rimelig alternativ som prisen på4 pakke 33ft 100 LEDer $ 16;To ville være gode, som er $ 32.Disse lysene kan tjene som både lys og dekorasjon.For eksempel kan du pakke dem rundt et par trær hvis du gikk til et utendørs bryllup.Eller spre noen på brudeparets bord og gjester;Det ville være en romantisk bryllupsidé.

Ikke bruk dem over, eller strenglys vil bli ditt bryllupstema.I tillegg vil de se fantastiske innendørs.Du kan designe en vegg av lys og parre dem med tyll.

Sparer fremgang

 • Strategi: Bruk strenglys for $ 32.
 • Besparelser: $ 3.468.

How To Plan The Perfect Prudent Wedding For Less Than $5000 In 2022 (4)

LED -tente grener

Trær og LED -tente grener er det beste paret.Et utendørs bryllup i hjertet av naturen skal smelte sammen med elementene, og denne typen lys er helt fantastisk.Som strenglys, vil de legge til glam og et spesielt preg på nettstedet.Kostnaden er ikke mer enn $ 100.

Sparer fremgang

 • Strategi: Kombiner opplyste grener med trær for $ 100.
 • Besparelser: $ 3.400.

DIY DJ

Musikk er en avgjørende underholdningsdel som ingen begivenheter kan lykkes uten.Men å betale $ 1200 for noen som vil bytte sanger og blande musikk høres ikke ut som den beste ideen for et bryllup på et budsjett.Det er alltid et billig alternativ, og du kan være DJ!Først må du leie høyttalere og utstyr.

Den lille bryllupspakken inkluderer to høyttalere i tillegg til alle DJing -nødvendighetene i gjennomsnitt på $ 370.Forbered deretter musikklisten din, og legg til alle sangene du og partneren din liker.Sørg imidlertid for ikke å holde deg til en musikkstil.Inkluder i stedet mange forskjellige typer, dans, klassisk, pop, romantisk osv. I tillegg, legg til litt stille, myk bakgrunnsmusikk å spille under servering og måltid.For musikkstrømming, bruk Spotify.Og for emcee vil en oppegående venn gjøre jobben.

Sparer fremgang

 • Strategi: Planlegg en musikkliste og leietakere for $ 370.
 • Besparelser: $ 830

Fotografering og videografi

Et lyst smil, hjertevarmende kos og glade øyne er ikke repeterbare øyeblikk.Så å dokumentere disse særegne minnene bør gjøres med ytterste omsorg og profesjonalitet.Likevel vil budsjettering av $ 1.600 til $ 3600 for en ekspert bryllupsfotograf koste en arm og bein.

Vet du hvem som vil være spent på å minnes dagen din enda mer enn du er?En amatørfotograf.Kontakt det lokale universitetet for å bli matchet med en talentfull fotograf og videograf.Prisene er veldig rimelige og rimelige;De varierer fra $ 50 til $ 100.

Sparer fremgang

 • Strategi: Ansett en fotograferingstudent for $ 100.
 • Besparelser: 3.500.

o lett på mat, drikke og kake

CONTERING

I følge mange bryllupsgjester er velsmakende og tiltalende mat det de mest husker tydelig om arrangementet.Hvordan planlegger en rimelig bryllupsservering?Vi anbefaler deg å gå for en tjeneste i familiestil, da det er et av de billigste cateringalternativene.

Faktisk gir det et inntrykk av overflod, og det fester seg i folks sinn mer enn en belagt stil eller noen annen stil.Hvor mye per plate i et bryllup?Det er $ 145, totalt 7 250 for 50 gjester.Familiestil er utsøkt og økonomisk;Kostnaden per person er mellom $ 20 til $ 30.Ikke bare det, men prisen kan være mer konkurransedyktig hvis du samarbeider med en familieeid restaurant.Glasuren på kaken er at du ikke trenger å ansette servere;Gjestene vil gjerne tjene seg selv.

Sparer fremgang

 • Strategi: Familiestil catering for rundt $ 1500.
 • Besparelser: Rundt $ 6000.

Drikke

Bryllupsbaren din er der et betydelig antall av gjestene vil henge mesteparten av tiden.Og siden du ikke er vert for arrangementet i et sted, må du planlegge og lagerføre baren din, og å få dem selv vil spare deg for 75% av kostnadene.

Dessuten trenger du ikke å tjene en rekke alternativer, da det vil gå over budsjettet.For servering kan du ansette en bartender til jobben.I følgeBruder, "Et utgangspunkt for en bartender er $ 35/time".Alt i alt ville det være1300 dollarfor drikkene og $ 200 for bartenderen.

Sparer fremgang

 • Strategi: Lag din egen bar, og ansett en bartender for $ 1500.
 • Besparelser: $ 1700

Kake

Et bryllup er aldri komplett uten en flerlags kake, som koster minst 350 dollar.Likevel gir du ikke opp denne delen.Du har en flott kake som tilsvarer budsjettet ditt utmerket.Hvorfor?Gå for en falsk falske kake med det designet du vil.Alternativene er mange, og kostnadene er absolutt håndterbare.Men hva vil gjestene faktisk ha for dessert?Selve desserten er en arkkake.Du kan gjøre det helt ved å følge en online oppskrift.Den kan skives og serveres etter at du har kuttet den falske kaken, og ingen vil legge merke til!

Sparer fremgang

 • Strategi: Hjemmelaget kake og leie en falsk kake for totalt $ 180.
 • Besparelser: $ 170

Cupcake

"Når du deler en cupcake, deler du kjærlighet."Cupcake som bryllupsdessert er en enestående idé.I tillegg er det deilig og rimelig, $ 1 hver.Ethvert bakeri vil tilby mange alternativer.Så smak noen prøver og bestem deg for mange smaker.Neste trinn er å kjøpe et cupcake -stativ, som varierer fra $ 7 til $ 35.

Sparer fremgang

 • Strategi: Cupcake som dessert for maksimalt $ 135.
 • Besparelser: $ 215

Si ja til en leiekjole

"Jeg kan ikke forklare hvorfor en brud kjøper brudekjolen hennes, mens en brudgom leier tuxen hans."- Lou Holtz.Egentlig gjør vi heller ikke.En brudekjole er engangsklær, og den vil bli glemt i skapet ditt for Gud vet hvor lenge.

Du kjøper bokstavelig talt problemer for i gjennomsnitt 1.600 dollar.På den annen side er det en fascinerende samling av utleiekjoler du kan velge mellom.Gjennomsnittsbudsjettet for leiebrudkjolerstarter på $ 50.

Si ja til en utsøkt kjole for en %50+ av kostnadene for en enkel kjøpt kjole;En trendy, ren og problemfri kjole.Glød med den i seks timer og gi den tilbake for eierne å håndtere.

Sparer fremgang

 • Strategi: Si ja til en leiekjole for $ 50 til $ 600.
 • Besparelser: fra $ 1000 til $ 1.550.

Konklusjon

Alle par fortjener å leve og føle lykken ved en bryllupsfeiring.Uansett hvor begrenset budsjettet ditt er, må du aldri vurdere å kansellere denne hendelsen en gang i livet.Ikke lurer på, "skal jeg ha et bryllup eller ikke?"Selv om du skal gifte deg hjemme, er det verdt det.

Lykke til med budsjettet Nuptial!

Hvordan planlegge det perfekte forsvarlige bryllupet for mindre enn $ 5000 i 2022 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6053

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.