Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (2024)

Tiedätkö, minkä arvoinen valokuvausteollisuus on vuonna 2022312,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Joo - melkein 13miljardiadollaria. Tämä tarkoittaa, että valokuvaajilla on suuri kysyntä ja asiakkaat maksavat palveluistaan ​​melkoisen penniäkään. Ja tämä luku todennäköisesti nousee vuonna 2024.

Kysymyksesi kuuluu nyt: kuinka valokuvaajat saavat töitä, jotka eivät vain maksa, vaan myös maksavat todella hyvin?

Olemme täällä näyttääksemme sinulle, kuinka voit kaupallistaa taitosi valokuvaajana verkossa käyttämällä oikeita resursseja ja parhaita kanavia työsi mainostamiseen.

Sisällysluettelo

 • 10 askelta ansaita rahaa valokuvaajana
  • 1. Valitse markkinarako(t), joista haluat tulla tunnetuksi
   • 2. Ole yksi parhaimmista omalla markkina-alueellasi
    • 3. Rakenna vankka portfoliosivusto
     • 4. Verkostoi oikeiden ihmisten kanssa
      • 5. Sijoita sosiaalisen median markkinointiin
       • 6. Määritä hinnat
        • 7. Tee asiakkaiden löytämisestä, yhteydenotosta ja palkkaamisesta helppoa
         • 8. Etsi passiivisia tulokanavia
          • 9. Harkitse NFT:itä
           • 10. Työskentele virastossa
           • Johtopäätös

            10 askelta ansaita rahaa valokuvaajana

            Kiinteä joukko valokuvaajia saa suuria palkkioita käsitöistään.

            Miten he saavuttavat tämän? Alla korostetut vaiheet osoittavat, miten.

            1. Valitse markkinarako(t), joista haluat tulla tunnetuksi

            Markkinoinnin sanonta kuuluu: "Jos puhut kaikille, et puhu kenellekään."

            Menisitkö mieluummin hammaslääkäriin hampaanpoistoon vai yleislääkäriin, jolla on "jotain" kokemusta hammashoidosta? Aivan oikein, haluat sellaisen, joka on erikoistunut hammasongelmasi ratkaisemiseen.

            Sama koskee valokuvaajia. Markkinoinnin avulla voit markkinoida itseäsi paremmin. Otetaan esimerkiksi Nicole Anderson. Nicole on brändivalokuvaaja, ja viime aikoinapodcast-haastattelu, hän kertoi, kuinka hän tunsi tarvetta kokeilla kaikkea, jotta hän voisi tavoittaa enemmän ihmisiä. Myöhemmin hän kuitenkin tajusi, että hänen taitonsa hiominen brändivalokuvauksessa auttoi häntä tulemaan tämän markkinaraon asiantuntijaksi ja myymään valokuvaustaitojaan entistä paremmin.

            Mutta markkinaraon valitseminen ei tarkoita, että et voisi tutkia muita valokuvaustyyppejä tai muuttaa markkinarakoasi. Voit aina kokeilla erilaisia ​​markkinarakoja ja vaihtaa toiseen, jos haluat.

            Se voi tarkoittaa, että sinun on otettava vähemmän asiakkaita, mutta totuus on, että et aina tarvitse niin paljon asiakkaita ansaitaksesi paljon rahaa valokuvaajana.

            Tarvitset korkeapalkkaisia ​​asiakkaita. Ja erikoistuminen antaa sinun veloittaa enemmän.

            Joten, kuinka voit niche alas?

            • Etsi verkosta kannattavia valokuvauspaikkoja, kuten hää-, tapahtuma-, tuote- tai kiinteistökuvausta.
            • Kirjoita luettelo löytämistäsi kannattavista markkinaraoista. Valitse useampi kuin yksi markkinarako, mutta se on suositeltavaakorkeintaan kolme.
            • Tutki ja katso, onko ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita palkkaamaan valokuvaajia, jotka ovat erikoistuneet valitsemaasi markkinarakoon.
            • Työskentele asiakkaiden kanssa niillä 2–3 eri markkinaraolla, jotka olet valinnut nähdäksesi, mistä pidät tai mistä et pidä.
            • Aivoriihi ja tutkimusta löytääksesi vaatimattomia toimialoja, jotka tarvitsevat korkealaatuisia valokuvia markkinoidakseen liiketoimintaansa.
            • Etsi ihmisiä, jotka ovat jo omalla markkina-alueellasi Facebookista, Twitteristä, Instagramista, YouTubesta tai verkostostasi ja puhu heille. Etsi myös heidän online-näkyvyystään nähdäksesi, kuinka he markkinoivat itseään.
            • Seuraa YouTube-kanavia omalla markkina-alueellasi ja katso niiden videoita oppiaksesi lisää ja terävöittääksesi taitojasi.

            2. Ole yksi parhaimmista omalla markkina-alueellasi

            Oman markkinaraon paras oleminen on tärkeää, jos haluat erottua valokuvaajien joukosta ympäri maailmaa. Mutta kuten Daniel Kordan, ammattivalokuvaaja,sanoo, "Ihmiset aloittavat valokuvausuransa kysymällä, kuinka ansaita rahaa - eivät kysymällä, kuinka tehdä hyvä kuva."

            Siksi kuka tahansa voi pitää kameraa kädessään nykyään, mutta kaikki kameran pitävät eivät ole hyviä kuvaajia. Oman markkinaraon parhaaksi tuleminen auttaa sinua siirtymään kiireisestä ja kamppailevasta valokuvaajaelämästä etunimeksi, jota kaikki ajattelevat, kun he tarvitsevat kuviaan.

            Kuinka voit tehdä tämän? Kordan neuvoo, että "Ensin sinun on otettava hyvä kuva, jonka jälkeen voit miettiä, kuinka ansaita rahaa." Voit saavuttaa tämän, kun:

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (1)
            • Osallistu valokuvauskursseille YouTubessa, Udemyssa, Courserassa ja Skillsharessa jne. hioaksesi valokuvaustaitojasi.
            • Ymmärrä valokuvauksen perusteet.
            • Työskentele kokeneempien valokuvaajien kanssa samassa asemassa kuin toinen ampuja.
            • Työskentele ilmaiseksi tai alennettuun hintaan saadaksesi tuntuman kokemuksesta ja saada lisää näkyvyyttä.
            • Liity ryhmävalokuvaustunneille verkossa tai offline-tilassa.
            • Harjoittele niin usein kuin voit koe-rekvisiitta ja yhteiskuvausten avulla.
            • Kerro tarina valokuvillasi ja jaa se yleisösi kanssa.
            • Jatka aina oppimista ja harjoittelua.
            • Ole avoin rakentavalle palautteelle ja kritiikille.

            3. Rakenna vankka portfoliosivusto

            Valokuvaajana vankka portfolio antaa sinulle näkyvyyttä. Se jättää adigitaalinen jalanjälkijoka puolestaan ​​ohjaa korkean profiilin asiakkaat luoksesi ilman, että sinun tarvitsee etsiä heitä itse. Voit myös optimoida portfoliosi hakua varten, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut etsiessään valokuvaajia Googlesta.

            Ammattivalokuvaaja Tiffany Nguyensanoo, "Jatka portfoliosi rakentamista ja kun olet valmis etsimään töitä valokuvausalalta, valitse jakamiasi valokuvia. Varmista, että tiedät, miksi lisäät jokaisen kuvan ja mitä taitoja haluat tuoda esille."

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (2)

            Tämä strategia toimii myös, jos sinulla on erilaisia ​​ja ainutlaatuisia projekteja hajallaan eri alustoilla.

            Portfoliosi ryhmittelee ne yhdeksi suureksi kuvaksi, jonka asiakkaasi voivat nähdä kerralla. Lisäksi urasi pitkällä aikavälillä tämä säästää aikaa ja stressiä, joka aiheutuu niiden yksilöimisestä.

            Mathew Reeon ammattivalokuvaaja, joka käyttää verkkosivustojen portfolioita uransa eduksi. Hänen portfoliossaan on loistava karuselliliukusäädin, joka sisältää hääkuvausta ja kihlautumistapahtumia.

            Ensimmäisen luominenverkkosivuston portfoliovoi tuntua haastavalta, ja virheitä on helppo tehdä. Sinun kannattaa harkita intuitiivisuutta, värimaailmaa, turvallisuutta ja nopeutta sekä muita tekijöitä varmistaaksesi, että asiakkaillasi on paras kokemus vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa.

            Tällaisia ​​tekijöitä ovat mm.

            • Varmista, että verkkosivustosi kuvat latautuvat nopeammin
            • Luokittele kuvat niin, että niitä on helppo selata
            • Asiakkaiden on helppo ottaa sinuun yhteyttä verkkosivuston kautta
            • Hinnoittelusi näytetään etukäteen, jotta asiakkaat voivat saada budjettiideansa valmiiksi ennen yhteydenottoa

            Nämä yksityiskohdat on helppo jättää huomiotta, minkä vuoksi monet valokuvaajien verkkosivustot epäonnistuvat. Mutta olemme kirjoittaneet artikkelin aiheesta10 yleistä virhettä, jotka kannattaa välttää valokuvaussivustoa luotaessavarmistaaksesi, ettei verkkosivustosi joudu tähän joukkoon.

            GetResponse on myös tekoälyohjattuValokuvaussivustojen rakentajajos sinulla ei ole paljon aikaarakentaa sivustosi tyhjästä. Se voi auttaa sinua saamaan sivusi toimimaan (ilmaiseksi) muutamassa minuutissa ilman koodien käsittelyä.

            Äläkä ymmärrä meitä väärin, verkkosivuston luominen tyhjästä ei ole ollenkaan vaikeaa. Voit rakentaa ne jollakin GetResponsessa saatavilla olevista ilmaisista valmiista portfoliosivustomalleista.

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (3)

            4. Verkostoi oikeiden ihmisten kanssa

            Ajatus itsensä myymisestä saattaa kuulostaa epämiellyttävältä. Mutta tässä on salaisuus – kukaan ei tiedä sinun olemassaolostasi, jos et luo tietoisuutta. Joten on tärkeää verkostoitua ihmisten kanssa, sillä näin luodaan suhteita.

            Mutta et myöskään halua rakentaa suhteita kaikkien kanssa.

            Sinun täytyy verkostoitua oikeiden ihmisten kanssa, ja oikeiden ihmisten tapaaminen alkaa osallistumalla online- ja henkilökohtaiseen tapahtumiin, joissa on paljon verkostoitumispotentiaalia.

            Mutta tämä herättää myös tärkeän kysymyksen: ketkä ovat oikeat ihmiset yhteydenpitoon?

            Yleensä nämä ovat ihmisiä, jotka ymmärtävät markkinarakoasi valokuvaajana ja palkkaavat sinut tai näyttävät sinulle, kuinka ansaita rahaa valokuvaajana, koska he ovat samassa markkinarakossa kuin sinäkin. Sinun on myös tiedettävä, mistä löytää tämäntyyppisiä ihmisiä. Esimerkiksi villieläinkuvaajan ei tarvitse osallistua muotinäytökseen. Hän tuskin löytää ketään tarpeeksi läheistä puhuakseen työstään.

            Mutta se ei ole vain tapahtumia, joihin sinun pitäisi kohdistaa. Sosiaalinen media yhdistää miljoonia ihmisiä, ja yksi heistä voi olla oikea henkilö, joka auttaa sinua etenemään urallasi.

            Ammattivalokuvaaja Lola Akinmadesanoo, "Jos et hyödynnä LinkedIniä ammattiverkostosi rakentamiseen, aloita nyt. Vaikka Instagram on erinomainen huomion saamiseen, LinkedIn saa sinut ammattimaisesti yhteyden toimittajiin.

            Joten verkostoituminen auttaa myös sinua saamaanviittaukset, mikä tarkoittaa enemmän työtä ja enemmän rahaa.

            5. Sijoita sosiaalisen median markkinointiin

            Sosiaalisen median markkinointisisältää verkkoalustojen, kuten YouTuben, Twitterin, Instagramin, TikTokin, Pinterestin, Snapchatin, 500px, Behancen ja Facebookin, käyttämisen markkinoidaksesi itseäsi ja valokuvausliiketoimintaasi.

            Valokuvausvaikuttajat pitävätPeter McKinnon,Deborah Sanddge, jaDave Yoderkäyttää sosiaalista mediaa esitelläkseen työtään ja ollakseen yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin. Sosiaalinen media on loistava tapa tuoda työsi esille, etenkin aloittelevana valokuvaajana.

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (4)

            Tässä on muutamia vinkkejä, jotka sinun tulee tietää ennen kuin alat käyttää sosiaalista mediaa ansaitaksesi rahaa valokuvaamalla:

            • Tiedä, kuka kohdeyleisösi on. Matkailijat, kihlaparit, lapset, teini-ikäiset, raskaana olevat naiset?
            • Tee tutkimusta saadaksesi selville, millä alustoilla kohdeyleisösi saattaa olla.
            • Harkitse useita sosiaalisia kanavia – varsinkin jos sinulla on useampi kuin yksi markkinarako.
            • Tutki kilpailijaasi yllä olevien kanavien avulla ja katso, mitä he tekevät ja mitä eivät.
            • Seuraa ja pidä yhteyttä ihanteellisiin asiakkaisiisi sosiaalisessa mediassa.
            • Ole johdonmukainen.
            • Tekijänoikeus tai vesileima kuvillesi.

            Katsotaanpa nyt joitain valokuvaajien parhaista sosiaalisen median alustoista:

            Instagram

            Instagramtarjoaa intuitiivisen verkkoalustan, jossa voit esitellä parhaat työsi. Kuvien yhdistäminen kiehtoviin kuvateksteihin Instagramissa voi auttaa sinua houkuttelemaan kohdeyleisösi helposti. Tässä on esimerkki Peter McKinnonilta; Katso, kuinka hän vie meidät matkalle erikoiskokoelmansa Clocks and Colours lanseeraukseen yksityiskohtaisen kuvatekstinsä kanssa.

            Näemme myös Dave Yoderin kaltaisten todistavan, että hulluksi tuleminen yleisillä hashtageilla ei ole paras tapa mainostaa itseäsi Instagramissa. Paras strategia on kohdistaa hashtageihin, jotka liittyvät läheisesti viesteihisi tai markkinarakoon, jotta voit löytää paremmat mahdollisuudet.

            Viserrys

            Twitter on epäilemättä paras foorumi saada ihmiset puhumaan. Joten jos haluat kohdeyleisösi sitoutuvan työhösi ja antavan sinulle suodattamatonta palautetta, se on ensimmäinen paikka, josta sinun kannattaa aloittaa.

            Voit aloittaa Twitter-chateilla. Twitter-keskustelujen avulla käyttäjät voivat isännöidä keskusteluja tietyistä aiheista. Valokuvaajana voit hyödyntää tätä kommunikoidaksesi seuraajien kanssa tai jopa aloittaa oman luokkasi. Esimerkiksi Nikonin Yhdysvaltain-suurlähettiläs Deborah Sandidge näyttää meille, kuinka Twitter-chatteja hyödynnetään keskustelutilassa #togchat.

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (5)

            YouTube

            YouTube-kanavan perustaminen on toinen tehokas tapa vahvistaa uskottavuutta valokuvaajana. Sen avulla voit jakaa kokemuksesi monien asiakkaiden ja jopa aloittelevien valokuvaajien kanssa opetusohjelmien ja ohjeiden avulla, kutenThomas Heatontekee.

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (6)

            TikTok

            Nyt trendikkäin sosiaalisen median alusta on TikTok. Vaikka se on videonjakoalusta, valokuvausvaikuttajat pitävätJacob Riglinovat pystyneet kasvattamaan fanikuntansa yli 600 000 seuraajaan vain jakamalla videokokoelman parhaista valokuvistaan ​​ja seikkailuistaan.

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (7)

            6. Määritä hinnat

            Hintalapun laittaminen palveluihisi voi olla pelottavaa, varsinkin urasi alkuvaiheessa. Siellä on jatkuva huoli "mikä on liian paljon tai liian vähän palveluilleni?"

            Lopulta ammattivalokuvaajana Alex Strohlinasanoo, meidän on istuttava alas ja pohdittava, kuinka yritykset hyötyvät työstämme, ja meille on maksettava vastaava korvaus. Ennen kuin teet tarjouksen työstä, pohdi hetki, minkä kokoisen ongelman olet ratkaisemassa heille. Kuvittele olevasi asiakkaan asemassa."

            Mutta kuinka voit tehdä sen? Harkitse näitä kahta tekijää jokaisessa asiakkaan tarjoamassa valokuvausprojektissa:

            • Jättääkö hinta lopulta tarpeeksi rahaa urani tukemiseen tai odottamattomiin kuluihin?
            • Saanko kunnollisen voiton, kun vähennän kaikki kulut?
            • Mikä on palveluideni nykyinen markkinahinta, jotta en veloita liikaa ja menetä loistavia asiakkaita?

            Jos vastauksesi kahteen ensimmäiseen kysymykseen on "ei", se on merkki siitä, että hintojasi on muutettava. Mutta kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi olla niin jäykkä hinnoittelussasi, että vähennät neuvottelumahdollisuutta.

            Hinnoittelusi joustavuuden säilyttäminen antaa useammalle asiakkaille mahdollisuuden hankkia sinulle varaa, vaikka se merkitsisikin budjetin hieman korottamista. Tämä laajentaa asiakaskuntaasi.

            Kaupallinen valokuvaajaKarl Taylortarjoaa kattavan valokuvaushinnoitteluoppaan, jonka avulla voit laittaa palveluihisi kohtuulliset hintalaput. Hän ehdottaa, että jaat seuraavat tekijät laskentataulukkoon, jotta saat paremman käsityksen veloitettavasta summasta:

            • Studion vuokra
            • Asiakkaiden budjetti
            • Huoltolaitteiden kustannukset
            • Vuosihinnat
            • Markkinointikulut
            • Vakuutus
            • Matkan hinta
            • Karkea arvio odottamattomista/yllätyskustannuksista

            7. Tee asiakkaiden löytämisestä, yhteydenotosta ja palkkaamisesta helppoa

            Asiakkaan kokemus ja matka ovat tärkeitä ostopäätöksen kannalta. Jos potentiaalisen asiakkaan on vaikea löytää ja ottaa sinuun yhteyttä, hän siirtyy helposti muiden valokuvaajien puoleen, mikä helpottaa häntä.

            Tee siis yhteydenpidosta ja sinuun yhteydenotosta helppoa noudattamalla seuraavia käytäntöjä:

            • Avaa erilaisia ​​sosiaalisen median kanavia keskustelua varten.
            • Järjestä verkkosivusto/portfolio asiakkaille, jotka eivät ole sosiaalisessa mediassa.
            • Pidä hintakortti verkkosivustollasi ja/tai sosiaalisilla alustoilla, jotta hintasi tai lähtöhintasi on helppo tietää.
            • Sinulla on helppo tapa allekirjoittaa sopimus tai ostotilaussähköinen allekirjoitus.

            8. Etsi passiivisia tulokanavia

            Yksi hämmästyttävä asia valokuvauksessa on, että ei ole olemassa yhtä mallia, joka ansaitsisi rahaa valokuvaajana. Vaikka saatatkin nostaa rahaa suoraan asiakkaiden kanssa, tarina ei ole sama toiselle valokuvaajalle.

            Monien valokuvaajien menestyksen salaisuus on, että he monipuolistavat tulojaan myymällä tai lisensoimalla teoksiaan valokuvaussivustoilla, jotka haluavat maksaa valokuvaajille kuvistaan.

            Tämä strategia on tehokas valokuvaajille, joille on kertynyt huomattava määrä kuvia kuukausien tai vuosien aikana. Voit myydä töitäsi valokuvaussivustoille, kuten iStock, Shutterstock, tai lisensoida ne Getty Imagesin kautta.

            Arkistovalokuvaussivustojen lisäksi voit myös ottaa käyttöön seuraavat strategiat ansaitaksesi passiivisia tuloja valokuvauksestasi asiakkaiden kanssa työskentelyn lisäksi:

            • Osallistu kuvasi valokuvakilpailuihin.
            • Luo valokuvausblogi tai YouTube-kanava, jossa voit muuntaa katselukerrat ja napsautukset rahaksi.Jim Harmerpaljastaa, kuinka hän ansaitsi yli 140 000 dollaria valokuvausblogistaan ​​Improve Photography.
            • Aloita työsi tulosteiden ja valokuvausesiasetusten myynti.
            • Harkitse työsi lähettämistä paikallisiin julkaisuihin, kuten aikakauslehtiin, sanomalehtiin jne.
            • Työskentele apuvalokuvaajana.
            • Liity Job-alustoille, kuten Fiverr, Upwork jne.
            • Asetu itsesi yrittäjäksi. Tutustu kirjanpitoehtoihin, laskutukseen jne.
            • Järjestä työnkulkusi sopimuksilla, laskutuksilla, hintakorteilla jne. (vinkki: niitä on täysin hyviälaskutustyökalutsiellä, jonka voit käyttää heti)
            • Sinusta voi tulla antytäryhtiömarkkinoijavalokuvausvälineille ja kirjoita niistä arvosteluja.

            9. Harkitse NFT:itä

            Ei-vaihtokelpoisia tokeneita käytetään yleisesti digitaalisen taiteen myymiseen, mukaan lukien valokuvasi. Ne ovat olemassa blockchain-teknologialla, ja niiden ainoana tavoitteena on tarjota taiteilijoille tapa myydä töitään samalla, kun heidät tunnustetaan ainoaksi omistajaksi tai yksilöiväksi tunnisteeksi.

            Valokuvaajana tämä tarkoittaa sitä, että joka kerta kun työsi myydään, hyödyt edelleen myynnistä ja jokainen työllesi tehty tapahtuma on jäljitettävissä. Pohjimmiltaan se toimii sähköisenä allekirjoituksena ja varmistaa, että saat valokuvistasi ansaitsemasi tuoton.

            ValokuvaajaTrey Ratcliffvoi todistaa tämän. Hän sanoo: "Saan 10 % jokaisesta myöhemmästä myynnistä aikojen loppuun asti, joten se on aika siistiä! Se on todella yksinkertainen prosessi NFT:n omistajalle. He tarkastelevat NFT:tä, napsauttavat Myy-painiketta, asettavat hinnan, jonka he hyväksyvät, ja odottavat tarjousten saapumista. Jos joku saavuttaa hinnan, se myy/siirtää välittömästi."

            Voit aloittaa NFT:n hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla seuraavasti:

            • Tutki ja päätä markkinapaikasta, jolla haluat myydä NFT:si. Esimerkiksi Opensea, Foundation, Rarible jne.
            • Luo digitaalinen lompakko.
            • Osta Ethereumin kryptovaluutta.
            • Yhdistä lompakkosi haluamaasi kauppapaikkaan.
            • Minkaa NFT:si. Tässä prosessissa valitaan parhaat valokuvasi, annetaan niille otsikot ja kuvaukset ja sitten ladataan ne.
            • Listaa myytävät NFT:si.
            • Mainosta NFT:täsi sosiaalisen median alustoilla.

            Vastuuvapauslauseke:Tämän artikkelin tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä niitä ole tarkoitettu eikä niitä pidä ymmärtää taloudellisena neuvona. Keskustele ammattimaisen rahoitusneuvojan kanssa ennen NFT- tai kryptovaluuttojen käyttöä.

            10. Työskentele virastossa

            Kokopäivätyön saaminen viraston alaisuudessa poistaa kysymyksen "milloin saan seuraavan keikkani?" koska sinulla on tasainen työvirta sinun suuntaansi.

            ”Oma valokuvaajana sinulla on ilmeisesti työturvallisuus – vaikka yritykselläsi ei välttämättä olisikaan mitään tekemistä sillä hetkellä. Freelancerina työturvasi on käytännössä mitätön."sanooJack Pochop, valokuvaaja ja Cartridge Thunderin omistaja.

            Valokuvatoimisto hoitaa urasi sotkuisen osan, johon kuuluu sopimusten neuvotteleminen, verkostoituminen ja uusien keikkojen tekeminen, mikä tuo uraasi merkittävästi.

            Mutta tässä se menee hankalaksi. Kaikki toimistot eivät sovi sinulle, minkä vuoksi sinun on tutkittava perusteellisesti ennen kuin valitset sellaisen. Haluat tehdä yhteistyötä sellaisen toimiston kanssa, joka ei ole vain helposti saavutettavissa, vaan edustaa myös valokuvaajien yhteisöä samassa markkinarakossa kuin sinä.

            Kun olet rajannut markkinat lyhyeen luetteloon toimistoista, joiden kanssa haluaisit työskennellä, tässä on muutamia hyviä vinkkejä hakemuksen aloittamiseen:

            • Kokoa sekä online-portfolio että paperiportfolio, joka sisältää tulosteita parhaista teoksistasi.
            • Suunnittele lähestymistapasi. Useimmat virastot suosittelevat sähköpostien lähettämistä. Mutta haittapuoli on, että sähköpostisi voi kadota sovellusten mereen. Voit erottua joukosta soittamalla ja tiedustelemalla toimistosta.
            • Tunne brändisi. Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta, koska olet brändisi omistaja. Mutta yksi yleinen virhe, jonka jotkut valokuvaajat tekevät, on, että he kertovat ja eivät näytä, keitä he ovat. Sinun tulee olla valmis antamaan syvällinen läpikulku elämääsi valokuvaajana, etkä pysähdy pelkästään perusasioihin, kuten koulutuspätevyyksiin. Keskity sen sijaan puhumaan tyylistäsi, aiemmista projekteistasi, merkittävistä asiakkaista, joiden kanssa olet työskennellyt jne.
            • Luo toimistolle tilaisuus ottaa sinuun yhteyttä. Kun olet onnistuneesti päättänyt tapaamisen haastattelijasi tai agenttisi kanssa, muista jättää yhteystietosi tai käyntikorttisi taakse. Tämä ammattimainen lähestymistapa jättää pidemmän vaikutuksen kuin sähköposti ja esittää sinut luotettavana valokuvaajana tai pikemminkin yrityksen omistajana.

            Johtopäätös

            Nyt tiedät kuinka ansaita (enemmän) rahaa valokuvaajana. Muista kuitenkin, että menestyäksesi valokuvauksessa tarvitset aikaa, johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä. Joten ole aina valmis kokeilemaan, kunnes löydät itsellesi sopivan.

            Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana (10-vaiheinen opas) (2024)
            Top Articles
            Latest Posts
            Article information

            Author: Arline Emard IV

            Last Updated:

            Views: 5569

            Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

            Reviews: 91% of readers found this page helpful

            Author information

            Name: Arline Emard IV

            Birthday: 1996-07-10

            Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

            Phone: +13454700762376

            Job: Administration Technician

            Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

            Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.