Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (2024)

Taitavana yrityksen omistajana yksi tärkeimmistä tavoitteistasi on saada lisää liikennettä kohti digitaalista julkisivuasi – verkkosivustoasi. Yksi alusta, joka voi merkittävästi auttaa tämän tavoitteen saavuttamisessa, on TikTok, alusta, joka tunnetaan viraalisesta, kiinnostavasta sisällöstään.

Yritystilin luominen TikTokissa on vasta ensimmäinen askel tämän suositun alustan hyödyntämisessä verkkosivustosi näkyvyyden lisäämiseksi.

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (1)

Myy yrityksesi

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (2)

Tee markkinatutkimus

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (3)

Tehosta tapahtumasi menestystä

Mainosta yritystäsi täällä

Mutta pelkkä TikTok-tili ei riitä lisäämään verkkosivuston liikennettä. Mitä todella tarvitset, on hyödyntää TikTokin biolinkkiominaisuutta, joka tarjoaa suoran reitin TikTok-tililtäsi yrityksesi verkkosivustolle, mikä saattaa tuottaa huomattavia tuloksia.

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (4)

Mikä on TikTok Bio Link?

Nyt saatat kysyä: "Mikä on TikTok-biolinkki?"

Kuten muiden sosiaalisen median alustojen biolinkkiominaisuus, TikTok tarjoaa käyttäjäprofiileissa tilan, johon he voivat lisätä napsautettavan linkin. Tämä apuohjelma osoittautuu hyödylliseksi sisällöntuottajille, koska se auttaa yleisön sitoutumisessa ja tilin hallinnassa.

Lisäksi kun käytätTikTok yrityksille, TikTok-biolinkki toimii uskottavuuden merkkinä, mikä lisää yrityksesi arvovaltaa ja verkkonäkyvyyttä.

Miksi sinun pitäisi lisätä linkki TikTok-bioon

Linkin lisääminen TikTok-biografiaan on yksinkertainen mutta erittäin tehokas tapa pitää seuraajasi koukussa profiiliisi ja yritystiliisi. Sinulle on yhtä tärkeää oppiakuinka duettoida joku TikTokissa, ota selvää mitäsuosituimmat TikTok-hashtagitovat sekä muita hyödyllisiä toimintoja.

Tässä on kolme pakottavaa syytä, miksi linkin integroiminen TikTok-bioon on fiksu askel:

 • Lisää liikennettä verkkosivustollesi:Yksi todennäköisimpiä syitä siihen, miksi olet perustanut yritystilin TikTokissa, on hyödyntää laajaa potentiaalisten asiakkaiden joukkoa ja parantaa yrityksesi näkyvyyttä. Tässä pyrkimyksessä yrityksesi verkkosivuston linkin upottaminen elämäkertaan on keskeistä, koska se antaa seuraajillesi tietää, mistä he voivat löytää kattavaa tietoa tuotteistasi tai palveluistasi.
 • Sitouta seuraajasi:TikTokissa sinua seuraavat yleisöt osoittavat luontaista kiinnostusta brändiäsi kohtaan. Ohjaamalla heidät verkkosivustollesi biolinkin kautta, he voivat saada syvällisemmän käsityksen yrityksesi eetosta, tuotteistasi tai palveluistasi ja tarjoamastasi ainutlaatuisesta arvosta.
 • Kasvata myyntiä:Tärkeä kaupallinen etu linkin sisällyttämisestä TikTok-bioon on mahdollisuus nostaa muuntoprosentteja. Muutamalla TikTok-seuraajistasi verkkosivuston vierailijoita lisäät todennäköisyyttä, että heistä tulee ostavia asiakkaita, mikä lisää viime kädessä myyntiäsi.

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (5)

Linkin lisääminen TikTok Bio -sovellukseen

Ottaen huomioon TikTokin kasvava suosio sosiaalisen verkostoitumisen sivustona, joka ohjaa liikennettä ja muuntaa seuraajia mahdollisiksi asiakkaiksi, monet TikTok-profiilien omistajat ovat alkaneet lisätä linkkejä.

Onneksi linkin lisääminen TikTok-tiliin on melko yksinkertainen. Katsotaanpa kaikkia vaiheita aloittaaksesi.

1. Avaa TikTok-tilisi

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata TikTok-sovellus puhelimestasi.

2. Napsauta "Profiili"

Napauta sitten Muokkaa profiilia -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

3. Napauta Hallinnoi tiliä.

Oikeassa yläkulmassa näet kolme riviä. Kun napsautat tätä, sinut ohjataan Asetukset ja tietosuoja -sivulle. Kun olet siellä, napsauta Hallinnoi tiliä -vaihtoehtoa.

4. Vaihda henkilökohtainen tilisi TikTok-yritystiliksi

Seuraava askel on siirtyä yritystileihin henkilökohtaisista tileistä. Sinua pyydetään valitsemaan luokka, joka kuvaa parhaiten yritystäsi. Luokan tilityyppiä ei näytetä julkisesti. Sinun on napsautettava Seuraava jatkaaksesi.

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (6)

5. Palaa profiilisivulle

Olet nyt valmis muokkaamaan profiilisivuasi.

6. Napauta Muokkaa profiilia

Kun napautat Muokkaa profiilia, voit luoda napsautettavan linkin.

7. Kirjoita Web-sivustosi linkki TikTok-ruutuun

Kirjoita URL-osoite, jonka haluat näkyvän profiilissasi. On syytä huomata, että voit lisätä tänne linkkejä, joista koet olevan hyötyä yrityksellesi. Tässä on joitain verkkosivustovaihtoehtoja, joiden lisäämistä kannattaa harkita:

 • Yrityksesi tai henkilökohtainen verkkosivustosi:Tämä on aloitussivu, jolla esittelet yritystäsi ja korostat sitä, mikä erottaa sinut kilpailijoistasi.
 • Sinun blogisi:Blogisi on henkilökohtaisempi, koska useimmat käyttäjät voivat olla tiiviimmin yhteydessä brändiisi.
 • Tuotesivu:Onko sinulla tuotevalikoimaa, jonka esitteleminen potentiaalisille asiakkaille kiinnostaisi sinua eniten? Onko tällaisen sivun ja TikTokissa yritykselläsi tai henkilökohtaisella tililläsi jakamasi sisällön välillä selkeä yhteys? Jos kyllä, tämä sivu on hyödyllinen yleisöllesi.
 • Muut sosiaalisen median tilisi:Yksinkertainen tapa korottaa sosiaalisen median profiiliasi on lisätä linkki muille sosiaalisen median alustoille.
 • Verkkokauppasivustosi:Nopea vinkki saada katsojat ostamaan tuotteitasi on lisätä verkkokauppasivusi linkki biossa.

8. Napsauta Lähetä-painiketta

Kun olet lisännyt linkit, paina Lähetä-painiketta.

9. Varmista, että linkki on napsautettava linkki

On tärkeää lisätä klikattavia linkkejä, jotta yleisösi pääsee oikeaan paikkaan. Siksi sinun tulee olla puhelimessasi, kun yrität lisätä linkkiä biossa.

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (7)

Kuinka laittaa linkki TikTok Bio -vinkkeihisi

Linkin lisääminen TikTok-biografiaan voi osoittautua erittäin hyödylliseksi yrityksellesi, mikä saattaa laajentaa kattavuutta ja lisätä tuloksia.

On kuitenkin erittäin tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä tätä ominaisuutta käytettäessä maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi.

Tässä on joitain keskeisiä strategioita ja vinkkejä, joita voit hyödyntää, kun lisäät linkkejä TikTok-yritystilillesi:

Liitä mukaan tärkeimmät linkit:Vaikka saattaakin olla houkuttelevaa sisällyttää TikTok-bioosiisi useita liiketoimintaan liittyviä linkkejä, on tärkeää muistaa sanonta "vähemmän on enemmän". Kuvauksen ylikuormittaminen lukuisilla linkeillä voi aiheuttaa sekaannusta katsojillesi ja heikentää heidän keskittymiskykyään.

Keskity siksi sellaisten linkkien lisäämiseen, jotka ovat osuvimpia ja hyödyllisimpiä yleisöllesi, kuten yrityksesi verkkosivuston kotisivu, tehokkaat tuotesivut tai linkit muille sosiaalisen median tileillesi.

Pidä linkki biossa lyhyenä:Käyttökokemuksen vuoksi on suositeltavaa pitää URL-osoitteet ytimekkäinä ja helposti muistettavissa. URL-osoitteiden lyhennystyökalujen käyttäminen voi olla tehokas strategia tämän saavuttamiseksi.

Käytä biolinkkityökaluja useiden linkkien jakamiseen:Käyttäjäystävällinen tapa jakaa useita linkkejä ylikuormittamatta yleisöäsi on biolinkkityökalujen käyttö.

Alustat, kutenLinkTreeavulla voit luoda yksinkertaisen aloitussivun, joka sisältää kaikki linkit, jotka haluat korostaa ja luoda yhden luukun keskuksen seuraajillesi.

Käytä emojia:Lisää hieman persoonallisuutta elämäkertaasi ja kiinnitä huomiota linkkiisi integroimalla emojit. Aina kun julkaiset uuden videon tai kommentin, harkitse emojin lisäämistä, kun ohjaat seuraajiasi katsomaan linkkiä bio-osiossa.

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (8)

Missä on linkki TikTok-biossa?

TikTok-bioon upotettu linkki sijaitsee kätevästi tekijän profiilisivun bio-osiossa. Se toimii nopeana portaalina seuraajille, joilla he voivat syventää liiketoimintaasi ja tarjontaasi.

Mihin voit käyttää TikTok-biolinkkiäsi?

Jos TikTok-biolinkkisi toteutetaan strategisesti, se voi toimia tehokkaana mainostyökaluna. Se voi kiinnittää huomiota erikoistarjouksiin, lisätä tietoisuutta tuotteistasi tai palveluistasi tai mainostaa yritystäsi laajemmin.

Käy myös tutustumassakuinka saada vahvistus TikTokissatehdäksesi tilisi viralliseksi. Tämä lisää yritystiliisi lisää luottamusta ja legitiimiyttä, mikä vahvistaa biolinkkisi tehoa.

KategoriaIlman linkkiä TikTok BiossaLinkillä TikTok Biossa
Verkkosivuston liikenneRajoitettu liikenne TikTokista suoran uudelleenohjauksen puuttumisen vuoksi.Lisääntynyt liikenne, koska pääset suoraan verkkosivustollesi biolinkin kautta.
Yleisön sitouttaminenSitoutuminen rajoittuu TikTok-alustalle.Tehostettu sitoutuminen, koska yleisö voi helposti vierailla verkkosivustollasi saadakseen lisää sisältöä tai tuotteita.
Liiketoiminnan edistäminenMainostaminen pääasiassa TikTok-sisällön kautta.Lisää promootiokanavaa bion linkin kautta.
MyyntiMyyntiin vaikuttavat ensisijaisesti TikTokin sisältö ja tarjoukset.Lisää myyntimahdollisuuksia, kun käyttäjät pääsevät suoraan tuote-/palvelusivuillesi TikTokista.
Brändin uskottavuusPerustuu yksinomaan TikTok-sisältöön ja seuraajien vuorovaikutukseen.Parannettu uskottavuus verkkosivuston käytön ansiosta, mikä tarjoaa enemmän tietoa yrityksestäsi.

Kuva: Talletuskuvat

Lisää:TikTok4 kommenttia ▼

Kuinka laittaa linkki TikTok-bioon (2024)

FAQs

How do I find links in TikTok bio? ›

Where is the TikTok link in bio? The TikTok bio link is at the very top of a creator's profile page, just like the Instagram link in bio.

How do you see someone's bio on TikTok? ›

The first step is to navigate from the single post on TikTok to the author's profile. Doing so is incredibly easy as all TikTok posts contain the Username and Profile Picture of the author and if you tap there, you'll be redirected to their profile.

Why can't I see the link in bio on TikTok? ›

But, what if you can't see an option to add a link to your TikTok bio? Here are three important things to keep in mind: The only way you can add a clickable link in your TikTok bio is with a business account. So, make sure to switch over to a business TikTok account to access this feature.

Do you need 1000 followers to add a link on TikTok bio? ›

To add a link to your TikTok bio, you first need to make sure you've got a business account. The website link feature is only available on business TikTok accounts, and you'll also need to have at least 1000 followers.

How do you go to someone's bio? ›

To get to someone's profile, tap their username, displayed above their post. Then you'll see their “bio” where they describe themselves and their account, and the blue URL. That's the link in bio.

Is your bio private on TikTok? ›

Information you put in your profile will be visible to all users. You can edit your privacy settings by visiting the Privacy and Safety tab on your profile page. You may not use TikTok if you are under 13, or the minimum age for your country or region if designated differently in the Terms of Service.

What is the bio on TikTok? ›

Your TikTok Bio is a section of your profile below your follower count where you can include specific information about yourself and your brand. Adding and incorporating trending hashtags or reference memes is a great idea. Your Bio is the place to tell the world if you're anywhere else on the internet.

What does link in bio mean? ›

What does link in bio mean? As the name suggests “links in bio” refer to the clickable URLs that you can add to your profile section. Most social media platforms give you the option to add a link in your bio to take followers to your website, product page, content or some other important page.

Why can't i see Linktree on TikTok? ›

If bio linking hasn't been unlocked on your TikTok profile, this “Website” field will not appear. If TikTok doesn't display a website field for you, converting your profile into a business account will guarantee that you have access to add a Linktree to your TikTok bio.

How do I get 1K followers on TikTok? ›

11 Effective Tips to Get first 1K Followers on TikTok
 1. Know Your Audience. ...
 2. Create Your Own Trends. ...
 3. Use Hashtags Strategically. ...
 4. Optimize Your Video's Discoverability. ...
 5. Post Consistently at the Right Time. ...
 6. Collaborate with Other Influencers. ...
 7. Promote Your Videos on Other Platforms. ...
 8. Use Follow-Unfollow Strategy.
Mar 24, 2023

Do I need 1000 followers on TikTok to get paid? ›

The final verdict. As long as you upload content regularly and upload videos that earn engagements, you can start making money on the platform, even if you only have around 1,000 followers.

Do you need 10k followers on TikTok? ›

All you need is video views and the ability to market and sell your own products. However, if you want to earn a meaningful amount of money on TikTok, you'll likely need at least 1,000 followers, and you'll need 10,000 or more to gain access to the TikTok Creator Fund.

How many people click the link in bio? ›

Yes, Instagram can tell you how many clicks the link in your profile gets through its built-in analytics feature. You can access this feature if you have a business account on Instagram. It shows the total number of clicks your website link received during the past week.

How many followers do you need to post link? ›

If you have an Instagram account, you should have access to the link sticker in their Instagram Stories (not just accounts with more than 10,000 followers).

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6180

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.