[OPAS] Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana vuonna 2022 (2024)

Valokuvausyritykset saivat osuman– aivan kuten monet teollisuudenalat keskellä globaalia pandemiaa.

Asiat näyttivät monien luovien tekijöiden kannalta hieman synkältä, ja saatat tuntea enemmän taloudellista stressiä kuin mikään huono kausi ammattilaiseksi siirtymisen jälkeen. Mutta se ei tarkoita, että kaikki toivo on menetetty ammattivalokuvaajan urallesi.

Viime viikolla opastimme sinut läpivaiheittaiset ohjeet valokuvausyrityksen perustamiseen, mutta tärkeintä on ansaita rahaa – ja käsittelemme sitä tänään.

Jos et halua antaa valokuvausliiketoimintasi mennä dodon tapaan, sinun on parempi valmistautua mukautumaan ja kääntymään tuodaksesi eloa takaisin tulovirtaasi.

Kaikki tietävät häiden kuvaamisesta ja muotokuvista, se on enitenyleinentapa valokuvaajalle ansaita rahaa.Siellä onmiljooniaoppaita siellä sitä varten. Sen sijaan katsotaan asiaa toisesta näkökulmasta, katsotaan kuinka voit laajentaa valokuvauspalveluitasi ja ansaita enemmän rahaa muilla markkinaraoilla.

Tämän päivän oppaassa keskustelemme joistakinparhaatluovatapoja ansaita rahaa ammattivalokuvaajana vuonna 2022. Alkaen numerosta 1…

Kuvaa kiinteistövalokuvaa

Olemme puhuneet sopeutumisesta ja kääntymisestä hieman aiemmin. Tässä on siis aika iso juttu – kiinteistöjen lisääminen asiantuntemukseesi ammattivalokuvaajana saattaa olla oikea tapa yrityksellesi. Tämä saattaa olla melkoinen hyppy verrattuna siihen, mitä tavallisesti kuvaat, mutta kiinteistö näyttää olevan yksi terveellisimmistä markkinoista nykyisessä ilmastossa.

Yllättäen kiinteistöala on kestänyt paljon paremmin kuin useimmat alat, mikä tarjoaa mahdollisuuden sinun kaltaisillesi luoville. Lukitusten ja terveysrajoitusten myötä kaikkialla maailmassa 3D-kotikierrosten suosio on kasvanut vaikuttavasti – Zillow sanoovirtuaalikierrokset nousivat jopa 750 %sen jälkeen, kun ensimmäiset kotona oleskelurajoitukset asetettiin – minkä pitäisi olla erittäin hyvä uutinen kameran kanssa käteville ihmisille.

Jos et ole niin taitava jälkituotannossa, voit aina alkaa ottaa "perinteisiä" kiinteistökuvia (tässä on näppäräopas, jolla pääset alkuun kiinteistökuvauksen parissa) ja lisää sitten virtuaalikierrospalvelut myöhemmin. Useimmille valokuvaajille tarvitset vainultralaajakulmaobjektiivi kiinteistökuvaukseen(joka monilla teistä jo on!)

Ja useimmat nykyaikaiset kameratovat todella hyviä videokameroita(tässä muutamasuosikkimme kiinteistövideokuvauksessa), voit myös päästä sisäänkiinteistöjen videokuvaus– mikä luultavasti voisi olla kannattavampaa, koska hyviä älypuhelimia ja valokuvaajia on runsaasti.

Ne, jotka ovat huolissaan kokonaisen, 360 asteen työhön erikoistuneen järjestelmän ostamisesta, voivat rentoutua – anna ammattikuvaajan näyttää, kuinka voit tehdä 360 asteen kierroksia käytännössä millä tahansa kameralla, jossa on laajakulmaobjektiivi.

Aloita tuotekuvaus sivuliiketoimintana

Tässä yksi suosikkini -tuotekuvaus. Pidän siitä, koska voit tehdä sen oman aikataulusi mukaan, katsoessasi televisiota jne. Ja se on suhteellisen yksinkertaista, varsinkin yleisimmässä pyynnöstä – heidän tuotteensa valkoisella pohjalla. Aloitan omanituotekuvauspalvelu 100 dollaria per tuote, ja voit helposti suorittaa keikan alle tunnissa. Monet yritykset tarvitsevat usein 3-5 tuotetta, mikä on helppoa 300-500 dollaria, jonka saat samalla kokoonpanolla valmiiksi alle tunnissa.

Se on ehdottomasti toinen valokuvauslaji, jonka sisällyttämistä verkkosivustojesi palvelusivulle kannattaa harkita. Ihmiset jäävät kotiin. Myynti sähköisen kaupankäynnin sektoriltaPelkästään vuonna 2020 se nousi huimiin 26,7 biljoonaan dollariin, joka oli 19 % kaikesta maailman vähittäismyynnistä. Yhdistä kaksi ja kaksi, niin näet toivottavasti tuotekuvausyrityksen perustamisen mahdollisuudet sivutoimina.

Yksi tuotevalokuvausliiketoiminnan tärkeimmistä eduista on, että se antaa sinulle suuret mahdollisuudet saada toistuvia asiakkaita, jos teet hyvää työtä. Tämä tarkoittaa, että saat hieman turvaa takaisin kassavirtaasi. Toiseksi tuotekuvaus vaatii suhteellisen vähän varusteita. Todennäköisesti omistat jo suurimman osan tarvitsemistasi varusteista, ja todennäköisesti tarvitset vain muutaman valon, taustan, makro-objektiivin ja mahdollisesti paremman jalustan vaakasuoraan, yläpuolella oleviin kuviin.

B&H:lla on mahtava video, joka opastaa sinut tuotekuvauksen läpi ensimmäisten sävellysten luomisesta jälkituotannon viimeistelyyn.

Mitä tulee tuotekuvauskoulutukseen, siellä on paljon ilmaisia ​​resursseja, joista voit nauttia, aivan kuten B&H:n yllä olevassa videossa. Mutta jos haluat kattavamman kurssin, joka vie sinut tietämättömyydestä huippuluokan tuotekuvaukseen, tutustu Fstoppers-sivustoon.Sankarilaukaus.

Ruokavalokuvaus on läheisesti liittyvä markkinarako, jonka voit lisätä ohjelmistoosi, joka vaatii vain akannettava valaistussarjaja ehkä muutamaruokavalokuvaustarvikkeita.

NFT valokuvaajille

NFT:t valloittavat maailman myrskyllä, ja jotkut ihmiset tienaavat miljoonia luomalla niitä… ja varmasti on rahaa ansaittava myös valokuvausalalla. MeidänAloittelijan opas NFT:lle valokuvaajille, käsittelimme valokuvaaja Cath Simardia, joka myi "Old Hawaii Road" -kuvansa aNFT mahtavalla 300 000 dollarilla– teki sen sitten vapaaksi maailmalle.

Tee freelance-valokuvien retusointi

Luovien henkilöiden tiedetään käyttävän monia hattuja. Työssämme jälkituotanto on yhtä tärkeää kuin varsinaiset kuvauspäivät. Joten jos uskot, että voit väistää ja polttaa paremmin kuin mikään muu, sinun kannattaa harkita kuutamoa ammattivalokuvien retusoijana.

Valokuvien retusointi on ammattimainen palvelu, joka on elintärkeää monien valokuvausgenrejen menestykselle – kaupallisten kuvien näyttämisestä tai elokuvajulisteiden viimeistelystä, se ulottuu myös huippuluokan tuotekuvaukseen! Valokuvaajat, joilla on tausta intensiivisen muotokuvien jälkituotannon tekemisestä, voivat jo lähteä freelance-retusointimatkalleen, mutta muille, jotka vain kuulevat retusoinnin olevan täysin erillinen ura, ei hätää!

Kuten useimmat asiat elämässä, voit hioa tai jopa oppia valokuvien retusointitaitoja Internetissä tyhjästä. PHLEARN for one sisältää runsaasti molempiavapaajamaksetturesursseja, joiden avulla voit käyttää aikaasi digitaalisen siveltimen hallitsemiseen.

Katso ammattitaitoisen retusoija Marcin Mikuksen erittäin hyödyllinen opas retusointiportfolion aloittamiseen. Ne, jotka haluavat keskittyä muotiin ja kaupallisiin tiloihin, eivät halua missata tätä.

Myy arkistokuvia

Nyt kuvien ja videoiden myyminen on jotain, mitä voit tehdä, jos haluat lisätä passiivista tulovirtaa valokuvausyrityksellesi. Jos voit sitoutua myymään arkistovalokuvia verkossa pitkällä aikavälillä, koska et saa paljon rahaa ensimmäisten kuukausien aikana, tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa muistaa.

Ensin sinun tulee tutustua kuvien kuvasivustoihin ja tutustua niiden käytäntöihin ja teknisiin vaatimuksiin. Shutterstock, Getty Images ja Adobe Stock ovat suurimpia osaketoimistoja. Toiseksi sinun pitäisi tietää, minkä tyyppisiä kuvia myydään. Tällä hetkellä COVID-19:ään liittyvät ja yleensä kaikki "uutiset" kuvat kelpaisivat ilmeisistä syistä, mutta Expert Photography onpyöristää 20 osaketrendiä, joita voit tutkia vuodelle 2021.

Ja lopuksi, sinulla pitäisi olla zen-mestarin kaltainen kärsivällisyys, kun on kyse kuvien myymisestä. Olisi vain realistista olla odottamatta saavansa heti suuria summia osaketyöstäsi, mutta jos voit jatkaa uuden sisällön luomista ja portfolion kuratoimista, voit jopa mahdollisesti lisätä arkistokuvia ja -videoita pysyväksi osaksi liiketoimintaasi jatkossa.

Tässä on Nicole Glass upealla pohjamaalilla kaikille valokuvauksen aloittelijoille. Olemme myös tehneet aaloittelijan opas arkistomateriaalin myymiseenjos videokuvaus ja elokuvanteko ovat sinun kujaasi.

Vuokraa Gear ShareGridiin tai KitSplitiin

Jos et käytä 100 % varusteistasi nykyisen projektipulan vuoksi, voit yhtä hyvin vuokrata ne muille ammattilaisille ja ansaita samalla muutaman taalan. En suosittele pääjärjestelmän vuokraamista, vaan keskity vain vanhempien tai päällekkäisten varusteiden lähettämiseen siltä varalta, että alat yhtäkkiä poimia keikkoja.

Kuinka paljon voit ansaita, riippuu varusteesi arvosta ja siitä, kuinka kauan olet valmis päästämään varusteesi pois tallilta. On kuitenkin olemassa tapa saada hyvä käsitys siitä, kuinka paljon voit ansaita vuokraamalla valokuvaus- tai videolaitteitasi. Mene vain joko ShareGridiin tai KitSplitiin ja etsi sitten varusteita, joita aiot vuokrata.

Siellä on myös jatkuvasti kiireellinen turvallisuus- ja varkauskysymys. Onneksi sekä ShotKitillä että KitSplitillä, kahdella suurimmalla vertaisvuokrausmarkkinapaikalla luoville tekijöille, on käytössä erittäin vahvat tietoturva- ja vakuutusohjelmat omistajien mahdollisten ongelmien minimoimiseksi.

Olemme tehneet täydellisen oppaan varusteidesi vuokraamiseksi molemmilla alustoillatässäjoten suosittelen tutustumaan siihen, jos aiot ansaita makeita passiivisia tuloja käyttämättömistä varusteistasi.

Aloita YouTube-kanava

Hyvä on, asettu alas. En väitä, että kilpailet Peter Mckinnonin tilaajamäärästä ensimmäisellä YouTube-vuodellasi. Jos aiot käyttää aikaa ja vaivaa YouTube-kanavan perustamiseen, sinun on oltava valmis pelaamaan äärimmäisen pitkää peliä luoville tekijöille.

On täysin luonnollista, että aloittelijat, jotka eivät ole koskaan tehneet mitään kameran edessä, tuntevat olevansa hukassa ja peloissaan ajatuksesta YouTube-kanavan pitämisestä. Joten haluan kertoa, mitä markkinoinnin voimatekijä ja sarjayrittäjä Gary Vee sanoo sisällön tuottamisesta: "dokumentoi, älä luo." Tämä filosofia pohjimmiltaan tiivistyy siihen, että sisältöstrategiaasi ei kannata ajatella liikaa ja vain alkaa jakaa tekemisiäsi maailman kanssa. Aloita ehkä vlogi, jossa kerrotaan, kuinka käännät valokuvausliiketoimintaasi selviytyäksesi tästä pandemiasta. Voit ehkä jakaa asiantuntemuksesi valokuvauksen kanssa ja keskittyä siisteihin ohjeisiin ja mielenkiintoisiin, vähemmän tunnettuihin alan temppuihin.

Kasvata tarpeeksi seuraajamäärää ja pääset mukaan affiliate-markkinointiin, joka on muuten luotettavampi tulonlähde YouTube-alueella kuin pelkkä mainostulojesi rahoittaminen. (tässä on kuinka paljon YouTube-käyttäjät tienaavat alustalla).

Kaupallinen ja lifestyle-valokuvaaja Samuel Elkins jakaa erinomaisia ​​neuvoja YouTube-kanavasi aloittamiseen valokuvaajana.

Laajenna näköalojasi ja ryhdy valokuvaajaksi + videokuvaajaksi

Näemme, missä asiat kehittyvät, TikTok ottaa vallan. Aiemmin valokuvista tunnetusta Instagramista on nyt tulossa Instagram Reelsin hallitsema alusta. Piditpä siitä tai et, video voi olla tärkeä taito sisällyttää työhösi eteenpäin… ja se voi olla loistava tapa luoda lisätuloja.

Ja sen kauneus on, että sinun ei tarvitse tulla hulluksi ja tulla täyteläiseksikuvaaja tai elokuvantekijä, vain muutama yksinkertainen videoprojekti siellä täällä. Ehkä lyhyitä videoita yritysten mainostamiseksi jne. Laitteesi pystyy jo saavuttamaan yritysten toivomat tulokset – niin miksi ei?

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, suosittelen näitä postauksia:

  • Kuinka aloittaa videokuvausyritys
  • Videokuvausvinkkejä aloittelijoille
  • Kuinka paljon videotuotannosta veloitetaan? [Toimialatutkimus]

Johtopäätös

Toivomme, että olemme näyttäneet sinulle parhaita käytännön tapoja, joita voit tehdä juuri nyt hyödyntääksesi taitojasi sisällöntuottajina ja pitääksesi yrityksesi käynnissä, kunnes palaamme normaalitilaan. COVID-19-pandemia on heittänyt melkoisen kaarevan pallon jokaiselle planeetan yritykselle. Tällaisten dramaattisten muutosten myötä henkilökohtaisessa ja työelämässämme meidän pitäisi käyttää yhtä dramaattisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että selviämme tästä sotkusta.

Miten ansaitset rahaa valokuvaajana? Mitä muita luovia tapoja suosittelisit? Kerro meille kommenteissa!

Liittyvät

[OPAS] Kuinka ansaita rahaa valokuvaajana vuonna 2022 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5575

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.