15 asiaa köyhät tuhlaavat rahaa (2024)

Käyttävätkö rikkaat rahaa eri tavalla? Tässä köyhät tuhlaavat suurimman osan rahoistaan!

Tämä meidän mielestämme hieroo monia ihmisiä väärään suuntaan, mutta olemme tottuneet joihinkin vastareaktioihin.

Tämän artikkelin tavoitteena on valaista mahdollisia virheitä, joita teet jokapäiväisessä elämässäsi ja jotka estävät sinua siirtymästä eteenpäin, etenkin taloudellisessa mielessä.

Meistä tuntuu aina siltä, ​​että suurimmalla osalla ihmisistä ei ole selkeää käsitystä siitä, mihin heidän rahansa todellisuudessa menevät.

Kun käyt läpi tätä luetteloa, saatat haluta tarkistaa itseäsi vastaan, oletko syyllinen samaan turhaan kulutukseen.

Kuten aina, jos et halua lukea tätä pitkää postausta, voit nauttia siitä videomuodossa:

Tässä on 15 asiaa, joihin köyhät tuhlaa rahaa, mikä estää heitä elämässä.

Numero 1: Luottokortit
Luottokortit ovat viimeinen asia, johon köyhien ihmisten pitäisi koskea. Se on kuin kaivaisit itsesi syvemmälle ja syvemmälle kuoppaan, josta et koskaan pääse pakoon.

Luottokortilla vaihdetaan tilapäistä rahoitusta jonkun aikaan ja toimeentuloon.

Sillä hetkellä, kun joudut velkaan, et enää työskentele itsellesi, vaan työskentelet pankille. Elämäsi ei ole enää sinun, kunnes velka on maksettu.

Köyhät ihmiset käyttävät maksimissaan luottokortteja kuin se olisi kuukausittainen harrastus ja yleensä ei-välttämättömiin asioihin.

On helppoa joutua kiinni tähän taloudelliseen pyörteeseen, jota et koskaan pääse pakoon.

Numero 2: Glam & Beautification
Oletko nähnyt ihmisten kynnet ja hiustenleikkaukset, joilla ei ole varaa edes korjata autojaan?

Tämä on yksi ärsyttävimmistä näkemistämme asioista, joka estää ihmisiä tulemasta paremmiksi.

Olet työstänyt peppuasi koko viikon ja sitten "palkitse" itsesi uudella hiustyylillä, joka häviää kahdessa viikossa tehdäksesi vaikutuksen ihmisiin, jotka eivät voi paremmin kuin sinä.

Oletko koskaan huomannut, kuinka melkein kaikilla rikkailla ihmisillä on sama yksinkertainen hiustyyli? Oletko huomannut, että kenelläkään menestyneistä naisyrittäjistä ei ole timantteja tai lisäosia kynsissään?

Se on priorisointikysymys. Korjaa elämäsi ja sitten voit tehdä ylimääräisellä pääomalla mitä haluat.

Sen sijaan, että heittäisit rahat ulos ikkunasta, aloita ikkunoiden korjaaminen!

Numero 3: Impulssiostot
Ei, et tarvitse kuutta puhelinkuorta, hienoja sukkia, keittiökoneita, joita käytit vain kerran, ja lista jatkuu ikuisesti.

Tiedät hyvin, mitkä ovat oleellisia asioita elämässäsi, mitä todella tarvitset. Kaikki muu vain markkinoidaan sinulle, he aivopestävät sinua ajattelemaan, että tarvitset mainitun tuotteen, vaikka vain HALUAT sitä.

Sillä hetkellä, kun opit erottamaan TARPEEN ja HALUAN, alat hallita elämääsi.

Isossa-Britanniassa tehty tutkimus osoitti, että keskiverto britti kuluttaa yli 150 000 puntaa impulssiostoksiin elämänsä aikana, kun taas amerikkalainen kuluttaa keskimäärin 5 000 dollaria vuodessa.

Se on paljon rahaa, jonka voit käyttää elämäsi parantamiseen.

Numero 4: Ruokahävikki
Et todennäköisesti tiedä kuinka paljon ruokaa heität pois.

Ihmiset ostavat sitä, mitä luulevat kuluttavansa, ja 9 kertaa 10:stä he ovat väärässä.

Keskivertoihminen heittää roskiin 40 % ostamistaan ​​vihanneksista, 17 % maitotuotteista ja 14 % lihasta.

Keskiverto amerikkalainen kotitalous tuhlaa noin 20 000 dollaria vuodessa ruokaan, jonka he heittävät pois.

Ruokahävikkisuhteet näyttävät olevan suunnilleen samat riippumatta siitä, oletko köyhä vai keskiluokka, se vain satuttaa köyhiä paljon enemmän.

Numero 5: ihmedieetit, oudot kuntoilutuotteet ja teleostos
Kesti 20 vuotta saada tämä lihava, luuletko todella, että voit turvallisesti pudottaa 50% painostasi 3 viikossa ihmeteellä, jonka näit kuuman 20-vuotiaan mainostavan instagramissa tai televisiossa?
Näissä videoissa näkemäsi superrepineet ihmiset ovat personal trainereita, joiden tehtävänä on treenata 14 tuntia päivässä, joka päivä.

Sitä he tekevät työkseen.

Et tarvitse roll up pianoa, shake-painoa tai pyjaman farkkuja.

Kuinka monta kertaa sinun täytyy joutua huijatuksi ontuvilla tuotteilla, jotka on suunniteltu rukoilemaan ihmisten puolesta, jotka etsivät nopeaa ja helppoa?

Ainoa tapa päästä kuntoon on ottaa vastuu siitä, että olet lihava ja sinun täytyy tehdä asialle jotain.

Lopetat syömisen niin pirun paljon ja aiot mennä kävelylle tai juoksemaan silloin tällöin. Siinä on kaikki, eikä sinun tarvitse kuluttaa penniäkään.

Et tarvitse tuotetta, sinun on työstettävä ajattelutapaasi.

Jos sinulla on vaikeuksia saada tahdonvoimaa muutoksen tekemiseen, mene osoitteeseenalux.com/freebookja ilmoittaudu mukaan. Kun olet tehnyt sen, hanki äänikirjaJocko Willinkin äärimmäinen omistusilmaiseksi, kiitos yhteistyömme Audiblen kanssa. Kuuntele sitä niin monta kertaa kuin tarvitset, kunnes otat täyden vastuun siitä, mitä elämässäsi tapahtuu.

Numero 6: Onnenkorut tai henkiset esineet
Eikö ole ironista, kuinka ihmiset, joilla ei ole rahaa, käyttävät pienen rahansa onnenkoruihin tai kiviin, joiden oletetaan tuovan lisää vaurautta heidän elämäänsä?

Tiedätkö, mikä tekisi sinusta 49 taalaa rikkaamman? Älä kuluta 49 taalaa kiviin, ja ei... emme välitä siitä, että kutsut niitä kristalliksi tai mineraaleiksi, tämä ei ole rikkonainen jakso.

Älä edes aloita meitä henkisissä asioissa. Jopa maininta pidättäytymisestä krusifiksin ostamisesta Latinalaisessa Amerikassa tai Itä-Euroopassa saa sinut leimautumaan harhaoppiseksi vähemmän onnellisten silmissä.

Mutta itse asiassa nämä järjestöt rukoilevat köyhien puolesta saadakseen heiltä sen vähän, mitä heillä on.

Numero 7: Terveys
Tässä on kysymys terveydestä: se on jatkuvasti kasvava lohikäärme, joka elää kanssasi. Mitä enemmän jätät sen huomioimatta, sitä suuremmaksi se tulee ja sitä enemmän vahinkoa se tekee elämällesi.

Et halua mennä hammaslääkäriin korjaamaan onteloa, joudut maksamaan implantista 2 vuoden kuluttua.

Et halua maksaa tarkastuksesta, joudut sairaalaan, jos haluat selviytyä.

On halvempaa maksaa lääkärikäynti kuin hautajaiset!

Jostain syystä vähemmän onnekkaat ajattelevat, että jos he vain jättävät huomioimatta ongelman, se poistuu, eikä se toimi niin hyvin kenellekään.

Numero 8: Pelit ja sovelluksen sisäiset ostot
Annan numeroiden puhua täällä:

70% fortniten pelaajista käyttää rahaa pelissä. Keskimääräinen summa, jonka nämä ihmiset käyttävät digitaalisiin tuotteisiin pelkästään fortnitessa, on: 84,67 dollaria.

Candy crush ansaitsi 3 miljoonaa dollaria päivässä, kun ihmiset ostivat ylimääräisiä elämiä tai mitä tahansa he ostivat pelissä.

Suurin arvo, joka tuhlataan tähän triviaaliin viihdemuotoon, ei ole ihmisten kuluttamassa summassa, vaikka luvut ovat valtavat, vaan valtavassa hukkaan tuhlatussa ajassa.

On erittäin helppoa katsoa steam-lukujasi ja nähdä yhteen peliin käyttämäsi tunnit. Jos pidät itseäsi pelaajana, on helppo saavuttaa 1000 pelituntia vuodessa, jotkut saattavat sanoa, että ne ovat uusia lukuja, mutta keskiarvo Pelaajan palkka on yli 20 dollaria tunnissa. Se on helposti 20 000 dollaria, jonka jätät pöydälle ottamatta huomioon pelin, konsolin tai järjestelmän ostokustannuksia ja loput peliostoista.

Numero 9: Uusin tekn
On outoa katsoa ihmisiä, joiden tiedät heidän olevan huonosti taloudellisesti, ja he käyttävät naurettavia summia uusimman tekniikan ostamiseen joka hemmetin vuosi.

Sinulla ei ole varaa uuteen iPhoneen, sinulla voi olla rahaa maksaa siitä, mutta sinulla ei ole varaa siihen! On eroa.

Samalla tavalla et tarvitse suurta taulutelevisiota, kun kotitaloutesi tarvitsee ilmeisesti huoltoa.

Se liittyy myös tuotteen elinkaareen. Ihmiset, jotka huolehtivat tavaroistaan, nauttivat niiden käytöstä pidempään, mikä säästää rahaa ylläpidosta tai sen vaihtamisesta aiheutuvista ennakkokustannuksista.

Numero 10: Palloilu seurassa
Tuntuu hyvältä poppin-pullot klubilla, ihmiset katsovat sinua, kun samppanja tuodaan pöytään, mutta tiedätkö mikä ei tunnu hyvältä? Palatakseni siihen matalaan palkkaan 9-5 vielä kokonaiseksi kuukaudeksi vain, jotta voit tuntea olosi uudelleen pariksi tunniksi.

Et ole pomo, jos heität rahaa klubiin, et ole pomo, jos laskusi on suurempi kuin vieressäsi olevan henkilön lasku.

Sinä olet tuote, joku, todellinen pomo rahallistaa ponnistelusi näyttääksesi siltä kuin eläisit elämää ihmisten silmissä, jotka ovat yhtä rikki kuin sinä.

Rikkaiden keskuudessa on vanha sanonta, joka kuuluu näin:

En koskaan näe sinua klubilla… enkä koskaan näe sinua pankissa!

Numero 11: Uhkapelit
Siitä se lähtee.

Kun ihmiset sanovat, että sinun täytyy käyttää rahaa ansaitaksesi rahaa, he eivät puhuneet arpajaisista.

Köyhät ihmiset käyttävät eksponentiaalisesti enemmän raaputusarpoja, kolikkopelejä ja kasinoita kuin kaikki muut. He kaikki haaveilevat suuresta voitosta.

Keskiverto australialainen menettää hieman alle 1000 dollaria vuodessa rahapelaamiseen. 70 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan väestöstä pelaa lotossa säännöllisesti.

Yalen yliopistossa vuonna 2012 tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että "Sosioekonomisen aseman perusteella alimmassa viidenneksessä olevilla oli "korkein lottopelaamisaste (61 %) ja korkein keskimääräinen uhkapelipäivien määrä kuluneen vuoden aikana (26,1 päivää)."

Numero 12: Tupakointi ja höyrystys
Samat ihmiset, jotka pelaavat, ovat myös todennäköisimmin kehittäneet muita riippuvuuksia, kuten tupakointia, höyryämistä jne.

tupakka-askin keskihinta on 6,28 dollaria, mikä tarkoittaa, että tupakka-askin käyttö maksaa sinulle 188 dollaria kuukaudessa tai 2 292 dollaria vuodessa. Kymmenen vuoden tupakoinnin mukana tulee 22 920 dollarin hintalappu.

Asuinpaikastasi riippuen tupakoinnin kustannukset vain nousevat.

Jos molemmat kumppanit tupakoivat tai höyryävät, toinen teistä työskentelee koko kuukauden vain kattaakseen tupakointikulut.

Maailmassa tupakoi noin 1,1 miljardia ihmistä. 1/7 ihmisestä tupakoi.

Vapin ottaa haltuunsa perinteisten savukkeiden ja yritykset näkevät tämän muutoksen ansiosta suurempia voittoja kuin koskaan.

Jos aiot lopettaa, suosittelemmeAllen Carrin helppo tapa lopettaa tupakointi. Se on omatoimiklassikko, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta. Se on ollut bestseller-listalla yhdeksässä Euroopan maassa. Se myy enemmän kuin kaikki muut tupakoinnin lopettamiseen liittyvät tuotteet yhteensä. Tiedät jo, että voit saada ilmaisen äänikirjan menemällä osoitteeseenalux.com/freebookkiitos Audiblen ystävillemme.

Numero 13: Pankkisi
Pankkisi maksaa sinulle rahaa. Maksat palkkion, kun laitat rahat, maksat palkkion, kun pyydät heitä palauttamaan rahasi.

Korot ovat nykyään vitsi, ja asuinpaikastasi riippuen ne eivät edes pysy inflaatiossa.

Rahan sijoittaminen pankkiin epävakaassa taloudessa maksaa rahaa sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Yhteiskunta muuttuu niin nopeasti, että vanhat opetukset rahan säästämisestä eivät enää päde. Siksi suosittelemme:Money Master the Gameperusasiat rahan käyttämiseen vaihtoehtona pankkitoiminnalle.

Numero 14: Sinun verosi
Köyhät ihmiset maksavat enemmän veroja, koska he eivät luo samanlaista arvoa markkinoilla kuin rikkaat. Halusi tai ei, se on totuus.

Rikkaat hyödyntävät omaisuuttaan lisäarvon luomiseen, ja valtio palkitsee heidät siitä oikeudenmukaisesti.

Tämä on yksi niistä asioista, joita käsittelimme vanhassa videossamme 15 asiaa, joita köyhät tekevät väärin rahassa, jonka voit katsoa alta:

Olemme aina järkyttyneitä nähdessämme kuinka onnellisia ihmiset ovat, kun heidän veroilmoituksensa tulevat takaisin ja he saavat rahat.

Ensinnäkin: se on sinun rahasi, valtio vain antaa ne sinulle takaisin.
Toiseksi: sinut on juuri ryöstetty, koska niillä rahoilla ei ole korkoa.

Jos olisit fiksu rahojesi kanssa, voisit pitää kädessäsi enemmän kuin tällä hetkellä, päätit vain antaa ne valtiolle ilmaiseksi.

Numero 15: Lahjoitukset
Tästä tulee kiistanalainen aihe.

Tässä on totuus: kun lahjoitat rahaa johonkin tarkoitukseen, rahat eivät mene sitä tarvitseville, vaan ne menevät hyväntekeväisyyteen osallistuvien ihmisten palkkojen maksamiseen.
Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat yksi maailman suurimmista huijauksista ja ne rukoilevat köyhien puolesta, koska jostain syystä he tuntevat tarvetta tukea muita köyhiä ymmärtämättä mitä he todellisuudessa tekevät.

Asiat vain perspektiiviin: hyväntekeväisyysjärjestön pääjohtaja, pohjimmiltaan organisaation pomo, ansaitsee keskimäärin 250 000 dollaria vuodessa hyväntekeväisyysjärjestön maksamana palkana. Tämä summa on Ison-Britannian 100 parhaan hyväntekeväisyysjärjestön keskiarvo. Melkein kaikkialta maailmasta löydät samanlaisen tarinan. Lähes 35 % hyväntekeväisyyteen menevistä rahoista sijoitetaan uudelleen hyväntekeväisyyteen tarkoitettuihin varainkeruukohteisiin, ja kierre jatkuu ja jatkuu.

Sen sijaan, että ryhdyisit telethoniin, osta tuotteita paikalliselle tarhalle tai mieti, kuinka luoda mahdollisuuksia näille ihmisille… tiedäthän.. Opeta mies kalastamaan sen sijaan, että annat hänelle kalaa.

Toivottavasti tämä artikkeli on ollut kaivattu herätys. Aloitimme hitaasti, mutta lopetimme syvään.

Omakohtaisesta kokemuksesta tai vain tarkkailemalla ympärilläsi olevia: mihin ihmisten mielestä ihmiset tuhlaavat rahaa? Osallistu keskusteluun kommenteissa.

15 asiaa köyhät tuhlaavat rahaa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6323

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.